Kammerviolin - Kim Sjøgren


Kim Sjøgren giver musik til dit bryllup ceremoni, cocktail time, reception eller anden form for speciel begivenhed. Han tilbyder solo violin og kammermusik pakker. Den klassiske strejf af strengen musik vil gøre din lejlighed færdig. Strengeinstrumenter lyde fantastisk i en kirke, en have eller på stranden!

Kim Sjøgren har optrådt til bryllupper og banketter siden 1997. På grund af sin store erfaring, har han forståelse for nuancerne i ceremonien timing. Han er dygtig til at arbejde med begivenhed planlæggere, andre musikere og kunder.

PERFORMANCE BIO:
Sjøgren har været aktiv som performer og bryllup musiker siden flytter til Charleston, SC i 2003. I løbet af sin karriere, han har optrådt ved over 150 bryllup ceremonier. Han har også subbed for Charleston Symphony, og han er i øjeblikket medlem af Long Bay Symphony i Myrtle Beach.

I 2010 blev Kim hyret med et par lokale musikere til at ledsage Mannheim Steamroller på North Charleston Performing Arts Center. Han også mere for nylig udført for Charleston Stage på Dock Street Theater som solo violinist i selskabets gengivelse af "A Christmas Carol" og "The Wiz" for deres 2011-2012 sæsonen.

Sjøgren studerede violin fra Dr. Margaret Nichols Baldridge på University of Montana, hvor han afsluttede sin Bachelor of Music i 2003. Han fortsatte sin undersøgelse af violin fra Lee-Chin SIOW, violin professor ved College of Charleston, 2006-08 .